Home workout app, test

Nu er det Ca. et halvt år siden, jeg blev opereret i foden og jeg savner at lave noget motion. Jeg synes det svært at få tid til det i hverdagen, som hurtigt bliver fyldt ud med arbejde, børn og kone. Det er i hvert fald min undskyldning, for ikke at tage op og træne thaiboxing.

Nu har jeg besluttet mig for at teste en app, som hedder “home workout “, for at se om det virker eller om det bare er noget crap med de trænings app’s man kan hente.

Det program jeg har valgt i “home workout” app’en er “full body”. Jeg starter på mellemniveau, og har tænkt mig at gå i gang d. 1.12.18. Ja, jeg ved godt det er lidt ambitiøst her i julemåneden, men jeg kan lige så godt komme i gang. Det bliver jo ikke nemmere efter jul.

Jeg tænker jeg vil give en jævnlig update, hvis I skulle være interesserede?

Mit mål er at få en mere tonet og stærkere krop.

Mine mål:

højde: 170 cm

Vægt: 59 kg.

Arm: 31,2 cm

Mave: 84,5 cm

Bryst: 90,5cm

Ben: 50,3 cm

Er der nogen af Jer der har erfaring med at træne via apps?

6 thoughts on “Home workout app, test

  1. jeg savner din blog. hvorfor er du stoppet? synes du skriver mega godt, og vil gerne læse mere om alt det du har på hjerte. er selv adopteret og synes det er spændende at høre fra en mand også

    Like

    1. Det må du også undskylde. Jeg synes ikke rigtig jeg har overskud til det. Det er pænt af dig, at sige jeg skriver godt. Jeg har altid haft svært ved at udtrykke mig skriftligt, så det kommer ikke bare til mig når jeg skal skrive. Jeg har også haft svært ved at finde ud af hvad jeg ville med min Blog. Tak, for dine søde ord. Jeg vil tænke over det.

      Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s