Bare en hurtig tur til Ikea.

Jeg ved ikke om I har det som mig, men når jeg tænker på Ikea, så bliver jeg helt træt og håber på, det er noget som kan overståes hurtig.

Vi har længe skulle købe en ny seng til vores næstældste datter. Jeg har faktisk gået og trukket det lidt ud fordi jeg vidste at det nok ville kræve en Ikea tur.

Jeg fik så endelig taget mig sammen til at tage derud. Jeg tænkte at hvis vi på forhånd vidste nogenlunde hvad vi skal have, kunne det højeste tage 1 1/2 time, med køreturen frem og tilbage.

Vi skrev en seddel med de ting vi lige stod og manglede derfra og kiggede på mulige bud på en seng, på Ikeas hjemmeside.

Jeg tog selvfølgelig fejl. 3 1/2 time og to portioner kødboller, tog det mig og min datter, at tage i Ikea.

Så mangler vi jo bare at samle sengen.

Jeg tror faktisk aldrig jeg prøvet en tur til Ikea, som har varet under to timer,, eller kostet under 700 kroner i servietter og stearinlys, har I?

4 thoughts on “Bare en hurtig tur til Ikea.

  1. Man tager bare aldrig lige i IKEA. Sådan fungerer det ikke. For på vejen kommer man forbi dimseafdelingen med duftlys og servietter og fine pudevår osv…osv..osv..
    Derfor er jeg ofte alene om at tage i IKEA (fordi manden hellere vil gnave armen af ved skulderen), og da jeg så af gode grunde – fordi jeg er med bus – ikke kan købe f.eks. en seng, tager jeg en af deres bæreposer. Når jeg ikke kan bære den længere, er det på tide at tage hjem. Jeg har prøvet at tage børnene med som pak-æsler. Big mistake…. Huge..! De konfliktede konstant og plagede om alt til både højre og venstre, hvilket gjorde turen meget træls.

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s