10 ting min kone og jeg har til fælles.

1. Vi elsker at se Tv-serier sammen. (lige for tiden ser vi 2 serier. Et historisk drama på Netflix, som foregår i Spanien, “havets katedral”. Den anden vi ser, er en fantasy serie på HBO, “A discovery of witches”.)

2. Vi elsker at gå ture sammen. (når vi engang imellem får passet vores børn, og vi kan gå ud og spise, går vi ofte det meste af vej ind til byen, en tur på 4-5 km.)

3. Vi elsker at spise god mad. (vi kan godt lide at prøve nye steder at spise sammen.)

4. Vi elsker at være dovne. (at vi er dovne, kan man vi på vores rod i huset og på det vi kalder en “naturhave”. Det er tit vi siger til hinanden:”nu skal vi også gøre noget ved det rod”, men det bliver som regel bare ord. Selv vores børn, synes at vi til tider bor lidt klamt.)

5. Vi elsker at holde fest. (vi har altid været glade for at holde fest, og prøver at holde fest mindst en gang om året. Den sidste fest vi holdte, var en cocktail og Hawaii fest.)

6. Vi elsker musik og koncerter. (der er meget musik vi begge to lide, og der er selvfølgelig også noget hvor vi ikke deler samme smag. Den sidste koncert vi var til sammen, var “U2” i Royal Arena.)

7. Vi elsker at spille bræt- og kortspil. (lige for tiden spiller vi et kortspil der hedder, “Exploding Kittens”, og et brætspil der hedder, “Pandemic”, hvor det gælder om at samarbejde, for at vinde. Kan anbefales hvis man har nogle dårlige tabet i familien.)

8. Vi elsker cola. (min kone drikker Cola zero, og jeg drikker Pepsi. Fælles er det, at vi drikker alt for meget.)

9. Vi har samme humor. (vi var en gang i babybio, hvor de viste en komedie. Vi var tydeligvis de eneste som synes den var sjov. Til gengæld blev der kigget ondt på os, fordi vi grinte så højt. Den 27. oktober, skal vi sammen ind og se “Anden” i Royal Arena.)

10. Vi har samme uddannelse.

4 thoughts on “10 ting min kone og jeg har til fælles.

  1. Jeg kan også anbefale ‘Harry Potter Hogwarts Battle’ hvis man godt kan lide co-op spil, så alle vinder eller taber på samme tid. Men det er selvfølgelig bedst hvis man er HP fans!

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s