10 ting min kone og jeg ikke har til fælles.

1. Jeg kan godt lide at køre bil. Min kone hader at køre bil. (Da min kone begyndte at tage kørekort, tænkte jeg:” fedt, så kan vi kører lange ture sydpå!” Det er bare lidt svært når hun hader motorvej, og helst ikke kører over 70kmt.)

2. Min kone kan rigtig godt lide ost. Jeg hader ost. ( jeg løber forbi stanken fra ostehandlere, imens jeg prøver at holde vejret)

3. Jeg kan rigtig godt lide leverpostej. Min kone hader leverpostej. (min kone får opkastfornemmelse, hvis hun kan lugte jeg har spist leverpostej)

4. Min kone husker alt. Jeg glemmer alt. (jeg kan få en indkøbsseddel med 3 ting, og alligevel glemmer jeg 1 af tingene. Hun husker noget jeg sagde for ti år siden.)

5. Jeg elsker at købe sko. Min kone hader at købe sko. (jeg tror jeg har købt min kones sko, de sidste 8 år)

6. Min kone elsker at læse bøger. Jeg synes det er kedeligt. (når jeg læser, skal der helst være et mord, inden for de 2 første sider, ellers mister jeg interessen)

7. Jeg er rigtig glad for min Xbox. Min kone er til tider meget træt af den. (det gælder specielt når jeg har fået et ny spil)

8. Min kone elsker at rejse. Jeg synes det er dyrt og besværligt. (min kone bliver altid helt vildt stresset dagen før vi skal rejse, og farer rundt. Og jeg får ofte tanken, at de penge, kunne vi godt have brugt på noget mere fornuftigt. F.eks sko)

9. Jeg er sirlig. Min kone er sjusket (og klumpet). (tryk på linket, hvis du vil vide hvor klumpet)

10. Min kone bekymrer sig meget. Jeg bekymrer mig næsten aldrig. (min kone ser altid det værste for sig, og har mange tanker om fremtiden. Jeg er nok mere typen, der tager en dag af gangen, hvilket nok heller ikke er det smarteste i verden)

3 thoughts on “10 ting min kone og jeg ikke har til fælles.

 1. Umiddelbart er jeg nok mest tilbøjelig til at give din kone ret i de fleste af de punkter.

  At hun overhovedet sætter sig bag rattet er beundringsværdigt. Jeg får hjertebanken og svedige håndflader bare ved tanken. (Får det også nogle gange som passager, og min mand kører bil rigtig pænt og fornuftigt; men de andre bilister giver mig dårlige nerver – dem stoler jeg overhovedet ikke på).

  Men hey.. I elsker jo hinanden (eller… sådan er min opfattelse, når jeg læser jeres blogs) og nogle gange kan det blive for kedeligt, hvis man er fuldstændig ens.

  Like

 2. Hvor er det bare et skægt indlæg – min kæreste og jeg, er fuldstændig ens med jer, med forskel i at vi både elsker ost, at rejse og at læse. Min kæreste er så primært på lydbogsvognen i disse dage, men der får den også fuld gas 😀 Hvor er det sjovt. Jeg har i øvrigt stadig ikke kørekort.
  – A

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s