Cocktails, del 1: Opskrift på Cucumber Collins.

Nu kommer den så, opskriften på en af mine yndlings cocktails, Cucumber Collins, som jeg har lovet.

Smag: let syrlig og sød.

Du skal bruge:

En cocktail shaker, et centiliter mål, en si og en lang morter.

Gin. Jeg synes en “bulldog” er god til denne her cocktail, men en “beefeater” kan også bruges.

Citronsaft, helst friskpresset.

Sukkervand. Du kan selv lave det. Halv vand, halv sukker (eksempel, 3 dl vand, og 3 dl sukker). Hældes i en gryde, få det op og koge, skru derefter ned på lave varme, og lad det simre i 5 min. Stilles derefter til afkøling.

Agurk

Gingerbeer

Frisk kværnet peber

Isterninger, mange!

Sådan gør du:

Hæld 4cl gin, 2cl citronsaft og 1 1/2cl sukkervand op i din shaker. Derefter putter du 4 agurkeskiver i, og moser dem godt med en morter. Så skal du shake din cocktail med et par isterninger i Ca. 10 sek.

Fyld et halvstor glas op med isterninger, hæld så din cocktail op i glasset igennem en si. Når det er gjort, topper du op med Gingerbeer, og kværner noget frisk peber oven i, rør rundt og du har en Cucumber Collins.

Du kan pynte den med en agurkeskræl, der er rullet rundt om sig selv. Sæt en tandstikker igennem, så den holder sig samlet. Det ser også lidt cool ud, hvis man har gæster.

God fornøjelse!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s