Fem ting jeg godt kan lide ved vores badekar.

For nogle år siden, fik vi lavet en tilbygning på vores lille hus. Udover behov for mere plads, var en af de ting som vi ville have et stort badeværelse med badekar, og plads til vaskemaskine. Med fem damer, der bruger tid på hårvask, i huset er det nok den bedste beslutning vi har taget.

fem ting jeg elsker ved at have et badekar:

1. Jeg har en time for mig selv. (hvis jeg husker at låse døren)

2. Jeg kan se noget voldeligt på Netflix, fordi der ikke er nogen børn.

3. jeg kan drikke et glas sodavand, uden der er børn som plager.

4. Jeg kan sidde og dampe(e-cigaret), uden der er børn som står og siger, det lugter klamt.

5. Jeg har en time for mig selv.

P. S man kan også lige skriv et blog indlæg!

4 thoughts on “Fem ting jeg godt kan lide ved vores badekar.

 1. Skægt, så forskelligt det kan være. Vi har et stort badekar, og vi bruger det stort set aldrig. Alt det varme vand bliver brugt på at fylde det, og det tager en evighed at få frembragt mere varmt vand – især i de kolde vintermåneder, hvor et badekar kunne være særlig rar at bruge.
  Til gengæld hader jeg at gøre det rent…
  Men det fungerer ret godt til hårvask (vi er tre mere eller mindre langhårede). Man slipper for de løse hår klæbet til kroppen og mellem tæerne, hvis man vasker hår bøjet over badekarret.
  Men jeg er ret sikker på, at hvis jeg nedsænkede mig i et badekar, ville der være en evig trafik ved døren. Så ville det være mest smart at låse døren og skulle råbe svar på adskillige spørgsmål, eller lade døren være ulåst og have besøg i tide og utide….

  Like

  1. Jeg kan godt se hvad du mener. Jeg er den kolde type, som bare lader være med at svare, jeg har jo sagt at jeg ikke vil forstyrres, med mindre der er brand eller noget tilsvarende 😁

   Like

 2. Kors i røven (undskyld!), men det er jo genialt!! Jeg savner på daglig basis et badekar, det gør jeg virkelig. Men sådan hvad angår varmtvandsregningen, så er det sgu’ nok ok at vi ikke har et. Jeg ville muligvis også blive fyret, fordi jeg aldrig kom på arbejde. Og jeg ville nok også være sådan permanent rosinrynket. Men jeg gad virkelig godt alligevel!

  Like

  1. For os er det faktisk ikke blevet dyrere, fordi vi er så mange i familien. Pigerne tager ofte bad sammen. Og jeg tager så varme bade, at selv efter en halv time, synes pigerne at vandet er lidt for varmt til at bade i efter mig.

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s