Kastaniemanden. Læs den, hvis du kan lide spænding!

37D1D118-C6AE-454F-A569-9F14FEDD2A76

Jeg læser ikke ret meget. Det er kun i sommerferien, jeg får taget mig sammen til det, og der læser jeg højst to bøger.

Det er som regel min kone som finder noget jeg gider at læse, fordi jeg ikke kan finde rundt på et bibliotek og hader det. Hun har til gengæld helt styr på det, for hun læser selv 6 til 8 bøger om måneden.

Når jeg læser, er det ofte noget voldeligt, helst noget med zombier. Min kone havde da også fundet to zombiebøger, som jeg kunne læse i sommerferien.

Efter halvanden uge i sommerhuset havde jeg læst de to bøger jeg havde med. Hvad skulle jeg så læse? Min kone begyndte at snakke om en bog hun havde med, der hed “Kastaniemanden”, fordi hun var sikker på at jeg ville kunne lide den, selvom det var en krimi, noget jeg normalt ikke læser. De gyldne ord for mig, var da hun sagde at der var mange brutale mord i den. Ok, så kunne det da godt være man skulle give den chance. Det tog mig tre dage at læse den. Fuck, den var god!

“Kastaniemanden” er skrevet af Søren Sveistrup, der normalt skriver film manuskripter. Det mærker man også hurtigt når man begynder at læse den. Han formår at holde et spændingsniveau hele bogen igennem, som gør at man lige må vide hvad der så sker på næste side. Hovedpersonerne virker troværdige, men også noget man måske har set før. Men selve historien er godt skruet sammen, og man sidder hele bogen igennem, med sine egne teorier om hvem morderen kan være og hvorfor. Jeg kan stærkt anbefale den hvis man er til kriminalromaner, eller bare spænding!

Køb den her her! (Reklamelink)

Den får 5/5.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s