Tv-serier, og min top 5 fra HBO

Vi ser mange serier herhjemme. Der er ikke noget meget hyggeligere, end at kravle tæt sammen i sofaen efter en lang dag, og være fælles om en god serie.

Hvis du kan lide Tv-serier, kan det være, du kan få lidt inspiration, fra min top fem over yndlingsserier fra HBO. Jeg laver en netflix liste senere.

1. Game of thrones, Eventyr

Den serie har alt hvad jeg synes en god serie skal indeholde : mord, krig, kærlighed, sex, intriger, smukke kvinder, seje mænd, zombier, drager, den er uforudsigelig, og historien er spændende. Man skal selvfølgelig være til eventyr. Men er man det, findes der ikke noget bedre, synes jeg.

2. The wire, krimi/drama

Super spændende serie, men en af dem som kræver man giver en chance. Man følger en amerikansk storbys kamp mod kriminaliteten og fattigdommen. Man ser det både fra, politiet, politikerne, skolesystemets og de kriminelles side. Serien virker enormt autentisk.

3. Six feet under, drama

Serien handler om en bedemands familie, efter farens død og deres kamp for at overleve, både som forretning og familie. Det lyder måske lidt kedeligt, men historien er god, og overraskende. Vi er ved at gense hele serien for tiden, og den holder helt sikkert til at blive set flere gange.

4. Sopranos, gangsterdrama

Fed gangster serie, hvor man følger en gangsterboss kamp, for at overleve mod de rivaler han har, og samtidig have styr på sin familie. Man ender sgu med at få empati for ham, selv om han i bund og grund er en skid.

5. Entourage, komedie/drama

Her følger du en up coming skuespiller, og hans slæng. Ham og hans venners op og nedture, på vej mod stjernerne. Let underholdning, med mange fede replikker.

Hvad er Jeres yndlingsserier?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s