Tatoveringer med betydning – og hvad mine tatoveringer betyder for mig. Del 2

Den her tatovering har jeg selv designet, mit kinesiske stjernetegn, en rigtig kliché tattoo fra 90’erne. Det var den gang tribal tatoveringer var det helt store, og jeg havde en ide om at min tatoveringer skulle være orientalske.

Den tatovør som lavede den, valgte selv at tatovere de prikker du kan se omkring tegnet, uden at sige det til mig. Det kom lidt som en overraskelse, da det ikke var på min tegning. Jeg kan godt lide det, men vil måske godt, have haft det at vide.

Det er ikke fordi jeg fortryder den, men jeg kunne godt tænke mig at lave lidt om på den, så den får samme stil som de andre tatoveringer jeg har.

Jeg er født i vandoksens år, så det håber jeg der står, og ikke:”spise her, med hjem?” som de siger på min lokale Kina grill.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s