Når Xbox’en, kommer til at fylde lidt meget

I et parforhold kan man have nogle hobbies, som til tider kan udfordre ens partner lidt.

En af mine er min Xbox (spillekonsol, ligesom Playstation). Det er ikke fordi jeg spiller meget, synes jeg (lad alligevel være med at spørge min kone). Det sker dog i perioder, når jeg har fået et nyt spil, at det går lidt over gevind, selv om jeg forsøger mest at spille når jeg er alene.

Nå, men jeg er altid den første der står op om morgenen, for jeg vågner tit allerede 05, så der kan jeg spille i ro og fred.

Lige for tiden spiller jeg “PUBG” (playerunknown’s battlegrounds ), et spil der der kræver man kommunikerer meget med dem man er på hold med, ved at tale med dem i hovedtelefoner. Så sidder man der og råber:” BEHIND YOU! TO YOUR LEFT! GUYS, GUYS!”, bare sådan for lige at få adrenalinen op.

Det var superfedt, lige indtil resten af familien, stod og så surt på mig, fordi jeg “åbenbart” var kommet til at råbe lidt højt, kl. 06.30 om morgenen på en lørdag…

Siden er jeg blevet bedre til at hviske når jeg spiller. Undskyld til min søde familie!

Super fedt spil, I øvrigt. Til jer som spiller xbox.

4 thoughts on “Når Xbox’en, kommer til at fylde lidt meget

 1. Min mand spiller meget PlayStation og Nintendo Switch. Vi har gjort det til vores “ting” – i steder for at se episode efter episode af tilfældig serie på Netflix eller lign., så spiller han spil mens jeg kigger på. Det stiller dog store krav til spillet da det (selvfølgelig) skal have en spændende og fængende plotline + et godt gameplay. Ofte hjælper jeg også med at guide ham igennem walkthroughs og trophy guides.
  Måske kunne konen overtales til at kigge på, hvis historien var mere fængende?

  Like

  1. Jeg bliver desværre køresyg af at se andre spille. Og så er det jo ikke min hobby, jeg vil hellere noget andet:)

   Like

   1. Åh, så kan jeg godt se at det er problematisk at skulle kigge på.
    Det er egentlig heller ikke min hobby, men spildesignerne er efterhånden helt fantastiske til at skabe smukke, (lidt for) realistiske spil, som har fængende fortællinger. Jeg er i hvert fald blevet investeret i en spilkarakter mere end en gang ligesom man gør i en god film eller bog.

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s