Surt vasketøj

Vågnede i nat fordi jeg skulle tisse (som man jo skal, når man kommer op i alderen). Eller også var det fordi, vi havde gæster i går aftes, og fik lidt at drikke. Nå, men jeg kommer ud på badeværelset, og ser at der ligger tøj i vaskemaskinen. Øv, har vi glemt at tørre det, var min første tanke. Så i min træthed, stikker jeg hånden ind, tager noget vasketøj ud, og tager en god sniffer, for at se om det lugter surt. Det gjorde det, men ikke på den våde måde, men mere på den brugte måde. Endnu værre ser jeg det er underbukser. dobbelt øv!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s