Top 5 over ting, som er skod ved en strand

5 ting der er skod ved en strand:

1. sten,

2. sand,

3. vand, som ikke er over 25 grader,

4. brandmænd,

5. en kone som bliver ved med at insistere på, at hun da godt kan tisse på ens ben, fordi man er blevet brændt, og hun engang har hørt at det skulle hjælpe mod brandmandssmerter…

Men overlever jo nok med sådan en udsigt!

9 thoughts on “Top 5 over ting, som er skod ved en strand

 1. Så slog Kloge-Åge lige et smut forbi med en kommentar: I har fået dem, fordi vi havde dem i Sejrøbugten i går (og i forgårs, og dagen før)… Det er noget med vindforholdene; de kommer når der er fralandsvind, siges det. Anyways: Tomater er svaret. Man skraber lige de usynlige tråde af (på det sted de brænder) med et eller andet skarpt, og så smasker man sig selv ind i tomater til man ligner en motorsavsmassakre, og lader det sidde. I må hellere holde jer fra det væmmelige strandliv til de er væk igen, det skidt!
  Skøn blog du har, jeg vil fluks opfordre min bedre halvdel til at oprette en blog også! 😀

  Like

 2. Fra https://videnskab.dk/krop-sundhed/hvad-skal-jeg-goere-naar-jeg-bliver-braendt-af-en-brandmand
  »Goplerne har nældeceller i deres tråde. De fungerer som harpuner, som er klar til at skyde gift ind i huden på os. Når der sidder rester af trådene på vores hud, kan der stadig være nogle af nældecellerne, som ikke er skudt af endnu. Derfor er det godt straks at skylle trådene forsigtigt af med havvand. Bagefter hjælper det på smerterne at skylle eller nedsænke den irriterede hud i meget varmt vand på 43-45 grader i mindst en halv time.«
  Det forklarer Nicolas Azaña Schnedler-Meyer og henviser til et nyt studie i tidsskriftet Marine Drugs, som blandt andet også anbefaler en blanding af 50 procent bagepulver og 50 procent saltvand til det berørte område straks efter skylning med saltvand.
  – så næste gang siger du bare nej tak til tis og fremdrager dit kit af beholder til havvand, pincet, bagepulver og et karbad med varmt vand. 😂

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s